Een huis van particulieren in Frankrijk zoeken via Immogo

LOGINHERE

Handige services voor huizenzoekers
Om u te helpen het huis van uw dromen in Frankrijk te vinden, bieden we verschillende handige diensten aan. Zo kunt u zoekopdrachten vastleggen, zodat u automatisch bericht krijgt van elk nieuw huis dat aan uw criteria voldoet. Als u een lijst met favorieten aanlegt, vindt u interessante huizen later makkelijk terug. Met een abonnement op onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen in de Franse markt.

Registreren als koper
Om van deze extra’s gebruik te maken, moet u zich éérst registreren als ‘koper’ bij Immogo. Dat kan via de knop rechts boven op de pagina. Zie het plaatje hierboven. Klik op ‘Koper’ en volg de instructies. Nadat u u het inschrijfformulier verzonden hebt, komt u op de volgende pagina:

merciinscription
Let op! U krijgt nu een contrôle-mail met daarin een link. Klik op die link om uw inschrijving te bevestigen. Als klikken niet lukt, knip en plak dan de hele link in de adresbalk van uw browser en druk op ‘enter’. Als het goed is komt u dan op het welkomstscherm (afbeelding hieronder). U kunt hier zien dat u bent ingelogd, want rechts onder de vlaggetjes staat nu Welkom: Gebruikersnaam (Test Buyer in het voorbeeld).

loggedinbienvenuElke keer als u op uw naam klikt, komt u weer op dit startscherm uit. In de kolom aan de linkerkant staan de gegevens van uw persoonlijke Immogo-lidmaatschap. U kunt via de links ‘Mijn persoonlijke gegevens’, uw favorieten en uw zoekopdrachten bekijken en aanpassen. De knop ‘Contacts’ heeft (nog) geen functie. Goed, laten we eens een zoekopdracht invoeren. Hiertoe gaat u naar de homepage:

Homepage recherche

Het makkelijkst is om te beginnen met een tamelijk brede opdracht. Bijvoorbeeld door op het kaartje te klikken. U krijgt dan direct een lijst met alle huizen in deze regio, in dit geval de Bourgogne. In de linker kolom kunt u de zoekopdracht verfijnen. Elke keer als u iets aanpas, verandert direct de lijst. Er blijven steeds minder huizen over. In het voorbeeld hieronder zien we nog maar drie huizen, die allemaal in de Saône-et-Loire liggen, met een vraagprijs tussen de 325.000 en 350.000 euro.

result recherche - three houses

Stel nu, dat uw droomhuis er niet bij zit, maar u wilt wel graag op de hoogte gehouden worden van eventueel nieuw aanbod in deze streek en prijsklasse. Dat doet u door links onderin de kolom te klikken op ‘Zoekactie bewaren’. U kunt de zoekopdracht dan een naam geven en het vinkje ‘e-mail ja’ aankruisen. 

saufgarderrecherche - mail option

Overigens kunt u de zoekactie ook bewaren zonder mail-alert. U kunt dan heel makkelijk later weer dezelfde opdracht geven, zonder weer alle stappen te hoeven doorlopen.

Saved search alerts

Terug naar het zoekresultaat met de drie huizen. Klik op het plaatje of de kopregel van een huis om het nader te bekijken. U krijgt dan een uitgebreide presentatie met een tekst en foto’s. Rechts daarvan ziet u een kaartje, waarop bij benadering is aangegeven waar het huis ligt. Dit is om veiligheidsredenen niet het exacte adres maar het midden van het postcodegebied of dorp. Daarboven ziet u het contactformulier, alvast voorzien van uw persoonlijke gegevens. Om de particuliere verkoper een bericht te zenden hoeft u dus alleen nog maar een tekst in te vullen en op ‘Verzenden’ te drukken.

Overview information per house

Wilt u het huis in uw favorietenlijstje opslaan dan kan dat met de knop Links boven in de kolom: ‘toevoegen aan favorieten’. Vanuit uw persoonlijke pagina vindt u dan makkelijk later uw favorieten weer terug:

Save favourits

U ziet, Immogo maakt u het zoeken, opslaan en terugvinden van koophuizen in Frankrijk heel gemakkelijk. Mocht u desondanks nog vragen hebben, aarzel niet contact met ons op te nemen. Via het reactieformulier hieronder, of de contactpagina op Immogo.