Achter de woorden ‘boerderij te koop Frankrijk’ zitten altijd twee partijen: de verkoper en de koper. Immogo brengt deze partijen samen én geeft tips over de Franse vastgoedmarkt.

In Frankrijk wordt meer dan in de omringende landen vastgoed verkocht zonder tussenkomst van een makelaar, oftewel ‘entre particuliers.’ Dat is niet zonder reden. Voor zowel de kopende als de verkopende partij heeft het voordelen om de koop rechtstreeks te sluiten.

Boerderij te koop Frankrijk: voor verkopers

Als u zelf uw Franse boerderij te koop aanbiedt, hoeft u geen makelaarscommissie te betalen van tussen de 5 en 10%. U heeft daardoor al snel een prijs die voor zowel u als de koper interessant is. Zo zijn er meer afwegingen die u kunt maken om te bepalen of u zelf of via de makelaar uw boerderij te koop aanbiedt.

Boerderij te koop Frankrijk: voor kopers

Immogo probeert het zo simpel mogelijk te maken om uw droomboerderij te kopen. U kunt eenvoudig de relevante boerderijen uit het aanbod filteren. Door middel van een presentatie met foto’s en een gedetailleerde beschrijving krijgt u een goed beeld van de desbetreffende boerderij. Vervolgens kunt u direct contact opnemen met de particuliere eigenaar. Voor u het weet zit u op het Franse platteland als trotse eigenaar van uw eigen ‘ferme’.

Lees meer over het kopen of verkopen van uw Franse boerderij met Immogo.