Camping kopen in Frankrijk – veel campings, gîtes en chambres d’hôtes te koop.

Camping kopen in Frankrijk - camping Frankrijk te koop van eigenaar
Waarom willen particulieren of zelfstandigen uit Nederland en België een camping kopen in Frankrijk? Waarschijnlijk vooral omdat Frankrijk legio kansen biedt voor het starten of voortzetten van een succesvol toeristisch bedrijf: een camping, vakantiehuisjes of bed & breakfast (chambres d’hôtes). Er is nog voldoende ruimte en Frankrijk heeft veel ongerepte natuur met bossen, rivieren en wandelpaden. Zodat de gasten ook buiten de camping genoeg te doen hebben. Bovendien is Frankrijk een zeer populaire bestemming voor Nederlandse en buitenlandse kampeerders met tent of caravan. Er is veel vraag naar modern gerunde, ruime en schone campings in Frankrijk.

Waarom Nederlanders een camping kopen in Frankrijk

Immogo is een onroerend goed site voor particulieren die op zoek zijn naar een huis of bedrijf in het buitenland. Wij zien via onze site elke dag weer Nederlanders binnenkomen met de zoekterm ‘camping kopen Frankrijk’ en vervolgens informatie vragen aan verkopers van campings die via onze site hun camping in Frankrijk verkopen. Bovendien zien we de tendens dat de historische grote instroom van Nederlandse gezinnen met campings in Frankrijk in de jaren ’70 en ’80 er nu toe leidt dat er een soort grijze golf ontstaat. Eigenaren van een camping in Frankrijk die na 30 jaar achtereenvolgens starten, sappelen, bouwen en succesvol exploiteren hun camping in frankrijk verkopen. Simpelweg omdat ze het tijd vinden om een stap terug te doen. Dit biedt goede kansen aan jongere koppels die – al dan niet met hun kinderen in het kielzog – eveneens dromen van een camping kopen in Frankrijk. Op onze site zijn diverse campings instapklaar te koop, inclusief aantoonbare omzetcijfers over de voorgaande jaren. Plus een bedrijfsleider die de nieuwe eigenaar graag in wil werken en op de hoogte wil brengen van alle regels rond het runnen van een campingbedrijf in Frankrijk. Voor een vliegende start van uw droom: een eigen camping in Frankrijk.

Ook een camping kopen in Frankrijk? Kijk nu op Immogo.

Op Immogo kunt u heel gemakkelijk zoeken op de aard van het aanbod. Zoek bijvoorbeeld bij de categorie ‘Type’ op ‘toeristisch bedrijf’ voor een overzicht van tientallen gîtes, chambres d’hôtes, hotels en natuurlijk campings te koop in Frankrijk. Veel succes!

• • • •
HUIS IN FRANKRIJK VERKOPEN?
ZET HET OP IMMOGO !

• • • •

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment