De advertentie “camping te koop Frankrijk” zult u niet snel tegenkomen in een Nederlandse krant. Aanbieders of kopers van een camping in Frankrijk kunnen wel terecht op Immogo. Immogo is een site met tips en aanbod voor potentiële kopers die de Franse vastgoedmarkt willen betreden. Daarnaast biedt Immogo een platform voor eigenaren die graag hun Franse vastgoed willen verkopen.

 Camping te koop Frankrijk: verkopen kunt u zelf

Bent u eigenaar van een Franse camping, maar wilt u deze verkopen? Kruip zelf in de rol van makelaar. Op Immogo kunt u de spotlight op uw vastgoed zetten door een eigen minisite aan te maken met foto’s en een gedetailleerde beschrijving van uw camping. U vindt ook tips over hoe u dat het best kunt doen. Toegegeven, u heeft er iets meer werk aan. Maar u bespaart wel op de makelaarskosten, die gewoonlijk 5 tot 10% van de verkoopsom bedragen. Dat zijn vele duizenden euro’s die u niet op de verkoper hoeft te verhalen. Daardoor vraagt u sneller een prijs die voor zowel u als de kopende partij zeer aantrekkelijk is.

Camping te koop Frankrijk: koop uw droom

Als u zoekt naar een camping die te koop staat in Frankrijk, dan is Immogo een goed startpunt. U vindt hier vele gedetailleerde advertenties die u de kans bieden rechtstreeks zaken te doen met de eigenaar. Dat scheelt in de prijs, omdat dure makelaars buitenspel blijven. Uiteraard is het de kopende partij die de kosten maakt, maar deze worden vaak verwerkt in de prijs waardoor u als koper de rekening betaalt. Immogo is een snel en voordelig alternatief. Bekijk het actuele aanbod ‘Camping te koop Frankrijk’.

Overigens is het goed om te overwegen of u een toeristisch bedrijf zoals een camping overneemt of gaat starten.