Wie zijn huis te koop aan wil bieden in Frankrijk, loopt ertegenaan dat de mogelijkheden  anders zijn dan in Nederland. De huizenmarkt is ook anders, evenals de doelgroep en de plaatselijke wetten over huizenverkoop.

Als internationale huizensite biedt Immogo particuliere aanbieders van Frans onroerend goed tips en de mogelijkheid om hun vastgoed onder de aandacht te brengen bij mensen die daarnaar op zoek zijn.

Frankrijk huis adverteren: de mogelijkheden

Een overkoepelende huizensite zoals het Nederlandse Funda is er in Frankrijk nog niet. Het Franse makelaarssysteem kent sterke concurrentie tussen makelaars onderling, die zich daarom niet graag in de kaart laten kijken. De makelaars vragen bovendien een stevige commissie die kan oplopen tot wel 10% van de verkoopprijs. Dat maakt een private verkoop interessant. U kunt als particulier uw woning onder de aandacht brengen in streekkranten en ander drukwerk. Ook kunt u een advertentie plaatsen op een van de vele kleinere websites met huizenaanbod. Lees de tips om zelf uw huis te verkopen in Frankrijk.

Frankrijk huis adverteren op Immogo

U kunt ook een huizenadvertentie aanmaken op Immogo. Uw aanbod komt dan compleet met foto’s en beschrijvingen terecht in onze zoekmachine, waar mogelijke kopers het eenvoudig kunnen vinden. Voordeel hiervan is dat u met relatief weinig moeite een grote, internationale doelgroep bereikt. Lees meer over Frankrijk huis adverteren op Immogo.