Jaren geleden heeft u de stap naar Frankrijk gemaakt en nu is het tijd om uw huis te verkopen. In Nederland zijn we gewend bij zo’n grote transactie een makelaar in te schakelen. Immogo wil u laten zien dat er ook een andere optie is.

Immogo is een online platform voor kopers en particuliere aanbieders van een (tweede) huis, vakantiehuis, camping, gîte of ander vastgoed in o.a. Frankrijk. U vindt er veel informatie over de Franse huizenmarkt en kunt uw huis onder de aandacht brengen bij een internationaal publiek.

Frankrijk huis verkopen zonder makelaar

Immogo wijst verkopers graag op de mogelijkheid van private verkoop. Bij een koopovereenkomst tussen twee particulieren waar geen makelaar aan te pas komt, bespaart u duizenden euro’s aan commissie (4 tot 10% van de verkoopprijs). Heeft u geen idee waar u moet beginnen? Bekijk dan het stappenplan voor een succesvolle verkoop.

Frankrijk huis verkopen: buitenlandse kopers aantrekken

U heeft zelf als Nederlandstalige de sprong gewaagd en u weet dat er anderen zijn die hetzelfde willen. De vraag is dus hoe u uw huis zowel op de Franse huizenmarkt als bij andere Nederlanders onder de aandacht brengt. Immogo is een internationale huizensite die precies dat doet. Door uw huis op Immogo te plaatsen, bereikt u huizenzoekers uit Nederland, België, Engeland, Duitsland en Zwitserland. Daarnaast is ongeveer 30% van de websitebezoekers afkomstig uit Frankrijk.

Frankrijk huis verkopen met vermelding op Immogo

Immogo biedt een goed platform voor u als particuliere huiseigenaar om uw huis te verkopen. U maakt eenvoudig een miniwebsite aan, waarna potentiële kopers u via de zoekmachine kunnen vinden. Hier staat een vergoeding tegenover die een schijntje is van de commissie die u een makelaar zou betalen. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.