Eindejaarstips voor een voorspoedige verkoop in 2021.

Wij wensen u een gelukkig en gezond nieuw jaar!

Tja, wat zeggen we over 2020… Voor huizenverkopers in Frankrijk een goed jaar. We hebben de verkopen van met name kleine huizen op het platteland flink zien stijgen. Daar kun je immers tijdens een ‘confinement’ beter zitten dan op een appartementje in de stad.

Voor 2021 zien we toch liever dat het thema iets heel anders wordt dan Corona. Al hopen we natuurlijk wél dat de markt voor verkopers positief blijft!

Wat kunt u zelf doen om meer kans te hebben op verkoop?

U kunt bijvoorbeeld uw huis ‘In de Schijnwerpers’ zetten met een advertentie in de rechter kolom van alle hoofd- en zoekpagina’s, of bovenaan de zoekresultaten voor uw regio. Dat doet u door in te loggen en te klikken op ‘Adverteren’. Een plekje ‘In the spotlights’ levert al gauw twee keer zo veel bezoekers op voor uw advertentie!

Gratis in de spotlights? Reclame voor reclame.

Als u familie of bekenden overtuigt hun huis op Immogo te koop aan te bieden, zetten wij uw huis gratis 10 weken in de schijnwerpers. Het enige wat u hoeft te doen, is het mailadres van de nieuwe adverteerder doorgeven voordat uw kennis de advertentie plaatst.

Meilleur prix garanti.

Bij Immogo betaalt u óf een eenmalig bedrag om te adverteren, óf u betaalt 1% bij succes. Dit betekent dat u al gauw duizenden euros bespaart aan makelaarskosten. Maak hier gebruik van om uw vraagprijs op Immogo te verlagen. Als u uw huis nergens anders goedkoper te kopp aanbiedt, kunt u dit ook vermelden bij uw advertentie. Vink ‘Beste-prijs-garantie’ aan en uw advertentie krijgt een opvallend geel label in de zoekresultaten.

Zet uw huis op Facebook!

Daarnaast kunt u uw presentatiepagina op Immogo natuurlijk altijd gratis delen op de Social Media. Op Facebook zijn verschillende groepen speciaal voor huizen te koop in Frankrijk. Zoals onze pagina ‘Immogo’ en onze eigen groep Maisons à vendre, Huizen in Frankrijk, Property in France – Sans agence !

Gesponsorde advertenties op Facebook

Een andere manier om veel bezoekers te krijgen is een betaalde advertentiecampagne op Facebook. Wij helpen u graag deze te creëren, waarbij wij onze tijd investeren en u alleen de daadwerkelijke advertentiekosten betaalt. Wij richten deze campagne dan heel specifiek op een door Facebook gedefinieerde doelgroep. Uw investering is €100,-. Bij 5 à 10 cent per klik kunt u rekenen op 1.000 tot wel 2.000 extra bezoekers aan uw advertentie.

Lukt het niet met de verkoop?

Als webmasters van Immogo kunnen wij alleen maar proberen zo veel mogelijk bezoekers te trekken. Dat waren er in 2020 gemiddeld zo’n 50.000 per maand. Uw huis verkopen hangt van veel meer facetten af. Mooie foto’s, een goede omschrijving, het huis en zijn ligging, en natuurlijk de prijs. Dat zijn allemaal zaken die u zelf in de hand hebt. Foto’s en de prijs kunt u na inloggen eigenhandig aanpakken. Wilt u iets aan de tekst verbeteren, dan helpen wij u graag.Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment