Gregor Hakkenberg terug bij Immogo

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat de bedenker en oprichter van onze unieke huizensite, Gregor Hakkenberg van Gaasbeek, na enkele jaren afwezigheid terugkeert in het Immogo-team.

Met zijn ruime ervaring in de reclame en zijn kennis van het internet en zoekmachineoptimalisatie gaat Gregor werken aan een nóg betere positie van Immogo bij Google en daarmee een betere vindbaarheid van uw aanbod. Daarnaast zal hij weer fungeren als de vaste contactpersoon voor onze adverteerders.

In de praktijk verandert er overigens weinig. Immogo blijft huizenverkoopadvertentie van en voor particulieren gratis voor onbeperkte tijd plaatsen. Alle contacten gaan rechtstreeks naar de koper, die vervolgens zelf zijn of haar huis verkoopt, zonder onze bemiddeling. En natuurlijk krijgt u van ons elke maand een automatische update van eventuele contacten via Immogo, om zeker te zijn dat u niets mist. Ook de betaling blijft gelijk: u hoeft ons alléén 1% te betalen als uw uiteindelijk koper via Immogo komt.

De voormalige contactpersoon Max Perring blijft overigens gewoon bij Immogo, waar hij zich meer zal concentreren op de techniek en het aansturen van het vertalersteam.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment