header/DSCN2601.jpg

Details:

 • Type: House, Tourist business, Gîtes, Bed and Breakfast
 • Living surface: 380
 • Plot size: 38000
 • Bedrooms: 11
 • Total rooms: 16
 • Bathrooms: 6
 • Closest neighbour in m.: 100
 • Heating: Central heating, Electrical heating, Wood burners
 • Close By: Hiking & Cycling, City centre
 • Special features: Pool
 • Languages spoken: Français, English, Nederlands, Deutsch
Mark as favourite
128

Prachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerd
Prachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerdPrachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerd

Prachtig landhuis met bijgebouwen en zwembad op 3.9 ha, volledig gerenoveerd

Price: € 549 000 | Ref.: 1224 | Views: 5 295

Prachtig landhuis, slechts op enkele kilometers afstand van de charmante stad Vichy, smaakvol en deskundig gerenoveerd, zonder verlies van de authentieke kenmerken (oorspronkelijk houten vloeren en tegelvloeren, open haarden en balkenplafonds).Op een terrein van 3.9 ha met een koetshuis dat is verbouwd tot 2 gites en een zomerkeuken, een stal en een zwembad.

Description

Het hoofdhuis heeft een totaal bewoonbaar oppervlak van ongeveer 250 m2, met op de begane grond: entreehal, indrukwekkende salon met houten vloer en open haard, kantoorruimte met open haard, grote eetkeuken met nieuwe inbouwkeuken en open haard, bijkeuken, badkamer en twee logeerkamers in een afzonderlijke vleugel met eigen ingang en beiden met hun eigen badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een ruime luxe badkamer. De tweede verdieping bevat een familiesuite met twee slaapkamers (eentje met zithoek) en een luxe badkamer. Het oude koetshuis is in 2009 verbouwd tot een zomerkeuken en eetkamer, met op de bovenverdieping gites voor twee personen, eentje van 50 m2 en een van 60 m2, die beide bestaan uit twee slaapkamers, een woonkamer met open keuken en toilet. Direct naast het koetshuis bevindt zich een zwembad met terras. Er zijn mogelijkheden om in een deel van het koetshuis in het oude staldeel nog meer gastenverblijven te maken (110 m2 op de begane grond).

Exterior

Het terrein bestaat uit en prachtig ontworpen parktuin met mooie oude bomen. Het hele terrein is gedeeltelijk omheind en twee ingangen hebben elektrische poorten. De parktuin gaat over in 2.8 ha eigen eikenbos.
Een gezellig rond zwembad met een diameter van 10 meter, waaronder een op maat gemaakte winterbedekking. Naast het oude koetshuis waar de gastenverblijven zich bevinden, bevindt zich een stallenblok dat op dit moment als opslagruimte wordt gebruikt. Het gebruik van dit stalenblo, kan worden gewijzigd. Het huis bevindt zich op een zeer stille plek, ongeveer 15 minuten rijden van de charmante stad Vichy, waar alle voorzieningen te vinden zijn.

Other information

Het pand is in 2008/2009 volledig gerenoveerd en bevindt zich in uitstekende staat met een volledig nieuwe centrale verwarming en een nieuwe boiler (aardgas), nieuwe riolering, nieuwe elektriciteitskabels, twee nieuwe septic tanks (gecertificeerd) en nieuwe ramen (hetzelfde type als de oorspronkelijke ramen) met dubbel glas.


Contact the owner No brokers or agents, please. ATTN! Yahoo e-mail often doesn't work
RightContactForm
Map shows only postal code, not the address