Wilt u een huis kopen in Frankrijk? Dan vindt u op Immogo tips om u op weg te helpen. Er zijn namelijk nogal wat regeltjes voor de complexe Franse huizenmarkt. Laat u daardoor niet ontmoedigen, want vele kopers zijn u voorgegaan en wonen inmiddels in hun droomhuis in Frankrijk.

Immogo geeft handvatten voor uw eerste stappen op de Franse vastgoedmarkt. Met een gratis zoekmachine voor het huizenaanbod, tips en aandachtspunten die voor een huis kopen in Frankrijk onmisbaar zijn.

De Franse vastgoedmarkt

Aan bijna de helft van de huizenverkoop in Frankrijk komt geen makelaar te pas. De reden daarvoor is simpel: makelaars vragen een flinke commissie die kan oplopen tot wel 9% van de verkoopprijs. Door de makelaar achterwege te laten, hebben zowel koper als verkoper een beter uitgangspunt voor de onderhandelingen. U heeft de makelaar bovendien echt niet nodig. Op internet is veel gratis objectief advies te vinden over een huis kopen in Frankrijk.

Huis kopen in Frankrijk met Immogo

Immogo is een aantrekkelijk alternatief voor het inschakelen van een Franse makelaar. Op ons online platform vindt u huizen die door de particuliere eigenaren zelf in de spotlight zijn gezet. U filtert dit aanbod eenvoudig op de dingen die voor u belangrijk zijn. Deze zoekfunctie is bovendien gratis. Vergeet ook niet om de blogs te lezen boordevol tips en informatie over de Franse huizenmarkt.