Er is niet voor niets een spreekwoord ‘leven als god in Frankrijk.’ Aangezien u zoekt op “huis kopen Zuid-Frankrijk”, wilt u graag dat leven gaan leiden. Nu nog een huis vinden…

 Op Immogo vindt u eenvoudig de Franse huizen die passen bij wat u zoekt. Daarnaast krijgt u tips over de Franse vastgoedmarkt.

Huis kopen Zuid-Frankrijk met Immogo

Particuliere huiseigenaren kunnen hun vastgoed presenteren op Immogo. Foto’s en gedetailleerde beschrijvingen geven een goed beeld van het huis. Met de zoekmachine kunt u als koper de huizen uit het aanbod selecteren die passen bij uw criteria. Als u een interessant huis vindt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de particuliere eigenaar. Zonder tussenkomst van een makelaar, waardoor u niet opdraait voor de hoge commissie. Deze wordt door de verkopende partij namelijk vaak op de koper verhaald.

Andere opties huis kopen Zuid-Frankrijk

Mocht u niet vinden wat u zoekt of wilt u een goed beeld krijgen van het totaalaanbod van huizen in Frankrijk? Dan vindt u hier wat andere opties om alsnog uw droomhuis in Zuid-Frankrijk te vinden.