Wie erover denkt om een huis te kopen in Frankrijk, komt via de zoekopdracht ‘huis te koop Frankrijk’ al gauw op Immogo terecht. U vindt hier een schat aan informatie over de Franse vastgoedmarkt. Met naast heel veel franse huizen te koop ook een groot aanbod van onder andere kastelen, campings, vakantiehuizen en andere objecten die te koop staan in Frankrijk. Immogo is dan ook een prima startpunt voor het vinden en kopen van uw (tweede) huis in Frankrijk.

Immogo is een platform dat vastgoedbezitters en potentiële kopers met elkaar in contact brengt om de koop rechtstreeks met elkaar te sluiten, zonder tussenkomst van makelaars.

Particulieren zetten huis te koop in Frankrijk

Het huizenaanbod op Immogo bestaat uit mini-presentaties van particuliere eigenaren. De foto’s en beschrijvingen geven u een goed beeld van het vastgoed dat ze verkopen. U kunt bovendien eenvoudig de huizen uit het aanbod filteren die voldoen aan uw wensen. Bekijk het huidige aanbod.

Waarom “huis te koop Frankrijk” zoeken op Immogo?

Er zijn natuurlijk andere manieren om uw droomhuis te vinden. Zo kunt u regionale Franse bladen uitspitten op zoek naar advertenties of een makelaar of een notaris inschakelen. Dat eerste is redelijk tijdrovend, het tweede is financieel minder aantrekkelijk. Want hoewel de verkopende partij de hoge commissie van tussen de 5 en 10% betaalt, gaat dit wel af van de onderhandelingsruimte die u als koper heeft. Immogo biedt een laagdrempelig alternatief voor uw oriëntatie op de Franse woningmarkt.

Kortom: als u zoekt op “huis te koop Frankrijk”, dan vindt u op Immogo de informatie, tips, links en huizen die u zoekt.