Er staat een huis te koop in Zuid-Frankrijk. Een droomhuis dat helemaal voldoet aan uw wensen. Immogo helpt u dat huis te vinden én geeft tips over de Franse vastgoedmarkt, om u te helpen bij de sprong in het diepe.

Immogo is een platform dat particuliere eigenaren van Frans vastgoed in contact brengt met potentiële kopers. Onze insteek is dat die partijen de koop best onderling kunnen regelen en daarmee de dure makelaarskosten in Frankrijk (5 tot 10% van de aankoopsom) uit kunnen sparen.

Huis te koop Frankrijk: bekijk het aanbod

Op Immogo vindt u meerdere presentaties van particuliere eigenaren die hun huis in Zuid-Frankrijk te koop aanbieden. Deze presentaties bevatten foto’s en gedetailleerde omschrijvingen van het aantal kamers, de omgeving en meer. U kunt uit dit aanbod eenvoudig de huizen selecteren die uw interesse hebben door filters in te schakelen. Zit er iets tussen wat u aanspreekt, dan kunt u uw gegevens achterlaten zodat de eigenaar rechtstreeks contact met u kan opnemen.

Blijf op de hoogte van het aanbod ‘huis te koop Zuid-Frankrijk’

Wilt u niets missen van het nieuws over de Franse huizenmarkt en wilt u op de hoogte gehouden worden als er een interessant huis op Immogo geplaatst wordt? Registreer u dan als koper en schrijf u in voor de nieuwsbrief.