Een huis verkopen in Frankrijk, verschilt dat veel van de gang van zaken in Nederland? Hoe pak ik het aan? Immogo helpt u bij het beantwoorden van dit soort vragen. Als u de verkoop van uw huis in Frankrijk in eigen hand houdt, bespaart u bovendien veel geld.

Als online platform biedt Immogo kopers en verkopers van onroerend goed in het buitenland (o.a. Frankrijk) een plek waar ze informatie kunnen vinden en een beeld kunnen krijgen van de huizenmarkt.

Huis verkopen Frankrijk met Immogo

Makelaars in Frankrijk rekenen 4 tot 10% commissie. Bij Immogo bent u veel minder kwijt en heeft u bovendien verschillende opties. Uw huis krijgt een eigen miniwebsite met foto’s en omschrijvingen op ons meertalige online platform. Door de voortdurende aandacht voor SEO weten geïnteresseerden de weg naar u en uw huis makkelijk te vinden. U brengt uw huis onder de aandacht bij zowel Fransen als mensen uit België, Zwitserland, Duitsland, Engeland en Nederland. Lees meer over huis verkopen Frankrijk met Immogo

Zelf huis verkopen Frankrijk

U kunt natuurlijk ook op andere manieren uw huis in Frankrijk verkopen. Door het onder de aandacht te brengen in regionaal drukwerk of op andere huizensites met aanbod van particulieren bijvoorbeeld. Met het stappenplan voor een succesvolle verkoop komt u al een aardig eind.

Huis verkopen Frankrijk met makelaar

Immogo richt zich vooral op huizenverkoop tussen particulieren, maar de realiteit is dat nog steeds de helft van de huizenverkopers in zee gaat met een makelaar. Het blijft uw keuze. Mocht u het prettiger vinden als een makelaar u het werk uit handen neemt, lees dan waar u op moet letten bij het kiezen van de makelaar.