Immogo vanaf nu ‘Pay What You Want’!

Om onze groei een nieuwe impuls te geven, heeft Immogo zijn aanbod veranderd. Iedereen kan nu bij ons adverteren op basis van ‘Pay What You Want’. Klanten kunnen dus betalen wat zij onze service waard vinden.

Sommige klanten hebben ooit beloofd 1% te betalen bij succesvolle verkoop via Immogo. Die afspraak vervalt. Vanaf nu mag iedereen het te betalen bedrag zelf bepalen. Het ligt voor de hand dat die ‘oude klanten’ nog steeds volgens afspraak 1% betalen, maar het móet niet. Wij zullen ook niet meer controleren of de koper al dan niet via Immogo kwam.

Maar wat ook uw afspraak met Immogo was of is, en of u nu huizenverkoper bent of huizenzoeker… u kunt ons altijd ondersteunen. Als waardering voor het bestaan van Immogo en onze service.

Kan Immogo overleven met Pay What You Want?

Onze internationale reclamesite biedt al 15 jaar een voordelig alternatief voor de promotie van huizen in Frankrijk. Immogo was al die tijd een luis in de pels van de veel te dure en zelfgenoegzame Franse makelaar.  Met de afspraak ‘betaal wat u wilt’ steken we opnieuw onze nek uit. Wij geven de touwtjes in handen van onze gebruikers en huizenzoekers. Ga bij uzelf te rade. Bent u tevreden over ons aanbod? Wilt u dat Immogo blijft bestaan? Ondersteun ons!

Doe een donatie op de
Pay What You Want-pagina.

Namens ons team… merci!

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment