Huizen in Frankrijk verkopen zonder makelaar is iets wat al vrij vaak gebeurt. Bijna de helft van de huizenverkoop vindt plaats ‘entre particuliers’, oftewel tussen twee particulieren die de makelaar er helemaal buiten houden. Immogo biedt ondersteuning bij deze vorm van verkoop. U kunt op deze manier veel geld besparen!

Immogo is een online platform dat particuliere kopers en verkopers van onroerend goed met elkaar in contact brengt. Daarnaast vindt u veel informatie over het zelf in Frankrijk verkopen zonder makelaar.

Waarom in Frankrijk verkopen zonder makelaar?

De eerste vraag die u beantwoord wilt hebben, is waarom het verkopen zonder makelaar in Frankrijk zo populair is. Het antwoord op die vraag is simpel: de hoge commissie van 4 tot soms wel 10% van de verkoopprijs. Natuurlijk kunt u deze gage verwerken in de prijs die de koper moet betalen, maar ook de verkopende partij heeft baat bij het besparen op deze kosten. De duizenden euro’s die u bespaart, bieden een onderhandelingsruimte waarin het eenvoudiger is om tot een aantrekkelijke uitkomst voor zowel u als de koper te komen. Het loont dus zeker de moeite om het wel of niet inschakelen van een makelaar in ieder geval te overwegen.

Hoe in Frankrijk verkopen zonder makelaar?

Als u overtuigd bent van het nut om zelf de makelaarspet op te zetten, is de volgende vraag hoe u uw huis in Frankrijk kunt verkopen zonder makelaar. Immogo heeft de stappen die hiervoor genomen moeten worden voor u op een rij gezet. Daarnaast kunt u eenvoudig uw huis in de online spotlight zetten met foto’s en beschrijvingen, waarna geïnteresseerden rechtstreeks contact met u op kunnen nemen.

In Frankrijk verkopen zonder makelaar begint op Immogo!