Wie geïnteresseerd is in advertenties als ‘Landhuis te koop Frankrijk’, vindt op Immogo vele soortgelijke aanbiedingen die door de particuliere eigenaar zelf zijn geplaatst. Zo kunt u direct zakendoen met de verkopende partij.

In Frankrijk betaalt u al snel 5 tot 10% van de aankoopprijs van onroerend goed aan een makelaar. Veel geld. Geld dat bespaard kan worden door de koop rechtstreeks te sluiten. Vanuit deze insteek brengt Immogo verkopers en kopers van Franse (vakantie)huizen, kastelen, gîtes, landhuizen etc. met elkaar in contact.

Plaatsen advertentie “landhuis te koop Frankrijk”

Bent u in het bezit van een Frans landhuis dat u te koop wilt aanbieden, dan heeft u daarvoor via Immogo verschillende mogelijkheden. Dit varieert van een klein, vast bedrag tot een ‘no-cure-no-pay’-overeenkomst. U krijgt de mogelijkheid om uw landhuis te koop aan te bieden op een meertalig platform dat goed gevonden wordt in de zoekresultaten. Door middel van foto’s en een uitgebreide beschrijving kunt u een representatief beeld schetsen van uw landhuis. Wilt u meer weten over het hoe en waarom van het verkopen van uw huis zonder makelaar? Lees er meer over op Immogo.

 

 Vinden advertentie “landhuis te koop Frankrijk”

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een Frans landhuis, dan biedt Immogo u verschillende mogelijkheden om uw ideale huis te vinden. In de zoekmachine vindt u het totaalaanbod, dat u kunt filteren op basis van de voor u belangrijke zoekcriteria. Door uzelf als koper te registreren, krijgt u automatisch bericht als er een nieuw landhuis wordt aangeboden dat aan uw wensen voldoet.

Wilt u een Frans landhuis te koop aanbieden of bent u juist op zoek? Immogo helpt u graag.