Pay What You Want!

Huis in Frankrijk verkopen?

Immogo biedt een perfecte internationale presentatie voor de verkoop van uw onroerend goed. U levert een beschrijving met zoveel foto’s als u wilt. Wij zorgen voor professionele eindredactie en vertalingen.
Bovendien zijn wij altijd persoonlijk bereikbaar voor snel antwoord op uw vragen.
En u mag zélf bepalen hoeveel u betaalt!

VOEG HIER UW HUIS TOE AAN IMMOGO…

U bepaalt zélf wat de dienstverlening van Immogo u waard is.
Uniek aanbod… u betaalt naar prestatie. Dus ú bepaalt de hoogte van onze beloning.

 

   

Pay What You Want

Dit bieden wij:

Start hier!

Belofte nr. 1
van Immogo

Optimale online presentatie

Immogo belooft u brede online promotie van uw onroerend goed in Frankrijk. U krijgt een prima presentatie met een onbeperkt aantal foto’s en zoveel tekst als u wenst, waarbij wij de vertalingen in het Frans, Engels en Duits verzorgen. Wij promoten uw advertentie ook op de social media en doen ons uiterste best om te zorgen dat u 100% tevreden bent.

Belofte nr. 2
van Immogo

Echte mensen aan de knoppen

Ook beloven wij u uitstekende persoonlijke service, met snel antwoord op uw mailtjes en desgewenst ook telefonisch contact. Wij kijken kritisch naar uw teksten en foto’s en geven gevraagd en ongevraagd tips om uw presentatie te verbeteren. Als er één ding is dat Immogo onderscheid, dan is het een rigoureuze keuze voor kwaliteit.

Belofte nr. 3
van Immogo

Alleen serieuze contacten

Immogo belooft dat u als adverteerder zo min mogelijk lastiggevallen wordt door commerciële aanbieders of oplichters. Wij filteren actief alle contacten via het formulier bij uw advertentie en proberen alleen mailtjes van echte woningzoekers naar u door te sturen. Dat maakt adverteren bij Immogo óók goed voor uw (gemoeds)rust.

Neem gerust contact op!

Lukt er iets niet? Hebt u vragen? Ik sta klaar met antwoorden, oplossingen en hulp bij het online zetten van uw advertentie. U kunt mij altijd bellen of een mailtje sturen naar info@immogo.com.

Ik woon al sinds begin 2001 in de Zuid-Bourgogne en heb brede ervaring met het (ver)kopen van huizen in Frankrijk, zowel in de praktijk als via mijn site Immogo (sinds 2005!). Bovendien werk ik al ruim 30 jaar als freelance tekstschrijver en reclamemaker, waardoor ik goed op de hoogte ben van de beste manier om uw huis te promoten.

Wilt u verkopen? Zet uw huis zelf op Immogo,
of bel me eerst voor overleg: +33 358 1962 26.

Gregor Hakkenberg, Eigenaar, Webmaster

Wat al deze beloften waard zijn? Dat bepaalt u zélf!

Immogo is sinds de oprichting in 2005 dwarsligger in de Franse huizenmarkt. Ooit begonnen als ‘No Cure No Pay’-site met betaling van 1% bij succes, hebben we lange tijd diverse betaalde pakketten gehanteerd. En nu slaan we weer een nieuwe weg in: Pay What You Want ! 

Zo werkt Pay What You Want
Uw onroerend goed op Immogo zetten is helemaal gratis. Zo lang u bij ons adverteert, doen wij ons uiterste best om uw eigendom optimaal te presenteren aan onze bezoekers. Na de verkoop kunt u uw advertentie zelf stopzetten. Ter afsluiting van de samenwerking vragen wij u één keer goed na te denken over wat plaatsing op Immogo u waard was, om dit vervolgens uit te drukken in een betaling achteraf. PWYW = waardebepaling achteraf
Pay What You Want wordt in Nederland ook wel ‘waardebepaling achteraf’ genoemd. Een eerlijk systeem, want achteraf weet u pas écht wat Immogo voor u waard was.
  • Vond u het niks bijzonders, dan betaalt u simpelweg niets.
  • Was u tevreden of zeer tevreden? Dan betaalt u Immogo een bedrag dat daarbij past.
  • Verkocht u zelfs via Immogo en bespaarde u dus duizenden euro’s makelaarskosten?
    Dan kunt u ons desgewenst belonen met een letterlijk welverdiende bonus
ONDERSTEUN ONS MET EEN GIFT Maar… zoals gezegd, er is geen enkele verplichting. U betaalt wat u wilt!
Zet dus snel uw aanbod online bij Immogo!

Uw huis in frankrijk verkopen met foto’s

Wilt u uw franse huis op aantrekkelijke wijze in de etalage zetten? bij Immogo kunt u zo veel foto’s plaatsen als u maar wilt, zonder limiet. Zo kunt u alle positieve facetten van uw onroerend goed uitlichten. Maak een fraaie reportage van het interieur, de buitenkant, de tuin, het terrein en natuurlijk het uitzicht. Zo zorgt u dat de bezoekers van Immogo helemaal verliefd worden en uw huis in Frankrijk willen bezoeken en kopen.

Wij helpen u graag bij het eventueel optimaliseren en online zetten van uw foto’s. Voor een nóg betere presentatie.

Uw huis in Frankrijk verkopen met woorden

Naast een fraaie visuele presentatie is natuurlijk ook een aantrekkelijke beschrijving van belang. U kunt het zo lang maken als u wilt, al is het vaak beter om wat gegevens achter de hand te houden en de foto’s hun werk te laten doen. Meld in ieder geval de belangrijkste kenmerken en voordelen van uw onroerend goed, de geografische ligging, de indeling van de woning(en), het terrein en andere nuttige informatie.

TIP! Schrijf uw beschrijving offline conform het sjabloon van alle Immogo-teksten (kopregel, introductie, interieur, terrein/tuin en technische info). Vervolgens kunt u tijdens het upload-proces deze onderdelen knippen en inplakken.

Als u dat wenst, kunnen we even bellen zodat ik u kan ondersteunen bij het schrijven van een perfecte verkooptekst. 

Uw huis in Frankrijk verkopen
in vier talen

U schrijft uw tekst in het Nederlands en uploadt hem bij Immogo. Na eindredactie zorgen wij voor beschrijvingen in het Frans, Engels en Duits.
Zo is uw aanbod dus duidelijk voor Engelstalige huizenzoekers uit het Verenigd Koninkrijk of de VS, voor Franstaligen in Frankrijk, België en Zwitserland en door Duits sprekende kopers uit Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland.  Dit alles op een site die prima te vinden is op buitenlandse zoekmachines als google.be en google.co.uk.

France-flag Germany-flag United-kingdom-flag Netherlands-flag

WAT DE KLANTEN ZEGGEN…

Beste Gregor,

Dank voor het verwijderen van de verkoopadvertentie van ons vakantiehuis, en het tijdelijk bewaren van de gegevens.

Zoals afgesproken per telefoon wil ik graag nog even een toelichting geven op de verkoop. Zowel mijn vorige boerderij als deze woning hebben we snel kunnen verkopen via jullie site. Deze keer kwamen er in aantal minder geïnteresseerden op de advertentie af, maar binnen drie weken zat de uiteindelijke koper er al wel tussen! Jullie maken wat dat betreft beide keren een enorm (positief) verschil met de plaatselijke makelaar. Onze complimenten.

Mochten we besluiten ons cafeetje met woonhuis te willen verkopen dan nemen we weer contact op.

Dank voor de goede service, hartelijke groet,
Felix Sommerdijk en Hedwig van Herwaarden
(www.cafemerlette.com)

Beste heer Hakkenberg,Afgelopen week hebben we zekerheid gekregen dat wij ons huis hebben verkocht!De eerste belangstellende die via Immogo bij ons kwam (5 april) is ook de koper geworden. Half juni heeft hij het voorlopige koopcontract getekend maar door de koersval van de pond was er nog wat onzekerheid bij de financiering die gelukkig afgelopen week is weggenomen.
Via Immogo hebben wij in totaal 5 reacties gehad waarbij 4 serieuze. Daarvan hebben 3 het huis bezichtigd.
Al met al zijn wij heel tevreden over uw site en uw dienstverlening. Hartelijk dank daarvoor.
In onze kennissenkring in Frankrijk hebben we 5 stellen die het voornemen hebben om hun huis te verkopen en wij hebben Immogo bij hen aanbevolen. U kunt ons huis van uw site verwijderen, eventueel met mededeling “verkocht via Immogo”. Nogmaals hartelijk dank voor uw service en succes verder.Met vriendelijke groet,
Henk de Rooy

Geachte heer Gregor Hakkenberg.
Alles is afgerond per 5 september jl, het huis is verkocht en het geld op de bank. Wat ons betreft kunt u de factuur sturen. Na ontvangst zullen wij met plezier de factuur voldoen. Omdat we door uw toedoen ruim 5000 kliks hebben gehad in ruim 2 jaar. En het aan blije Belgen hebben verkocht.
Onze buren in Frankrijk willen ook hun huis verkopen via Immogo. Hier hoort u nog van zeer binnenkort via onze voormalige buurman.
Hartelijke groeten
Jan M.

Beste Gregor,

En dan is de verkoop van Les Taillades Hautes een feit. Ik wil je ontzettend bedanken voor de hulp die jij ons verleend hebt bij de verkoop van ons dierbare domein. Door jou kennis en adviezen zijn we tot een reeële verkoopprijs gekomen. En daarna ging alles vanzelf en voorspoedig. Veel dank daarvoor.

We gaan op zoek naar een stukje grond in Pas de Calais.  hartelijke groeten, Hans Willemsen.

Hoewel wij ons huis in Frankrijk niet via Immogo verkocht hebben, vind ik het toch een goede mogelijkheid om tegen redelijke prijzen zelf je huis te promoten. Belangrijk dat huizen-zoekers snel op de site komen met enkele steekwoorden. Je kunt op immogo makkelijk en overzichtelijk per departement/regio zoeken. Ik heb nog een huis wat ik volgend jaar wil verkopen en dan zien we elkaar weer.

Geachte heer Hakkenberg,

Na 2 1/2 jaar is het ons eindelijk gelukt de moulin de Curdin te verkopen.  Ik heb veel gehad aan Uw website.  Eén koper die via Uw website contact zocht moest helaas afvallen toen het compromis getekend moest worden, omdat hun bank de vooraf gearrangeerde lening niet meer honoreerde vanwege slechte bedrijfsresultaten ten gevolge van Covid-19.

U kunt dus ons huis verwijderen van Uw website. Met vriendelijke groet en heel veel dank, Renger Bierema