Huis in Frankrijk verkopen
zonder makelaar


KLIK HIER EN VERKOOP SNEL UW HUIS IN FRANKRIJK!

Creëer heel gemakkelijk een perfecte presentatie voor de verkoop van uw onroerend goed in Frankrijk en publiceer deze in vier talen op uw eigen pagina bij Immogo.

U hoeft alleen maar wat mooie foto’s van uw huis te verzamelen (zo veel als u wilt!) en een beschrijving in het Nederlands te schrijven. U voert simpelweg uw gegevens in. Wij zorgen voor professionele eindredactie en dito vertalingen.

Binnen 48 uur staat uw verkooppagina in vier talen online, voor een perfecte presentatie van uw huis aan kopers uit de hele wereld.

Wilt u uw huis in Frankrijk snel verkopen
zonder makelaar (entre particuliers)?

Is uw aanbod interessant voor Nederlanders, Belgen, andere buitenlanders én voor Franse kopers?
Wacht niet langer…

 

 
 

Offre Originale

1%
No Cure No Pay!


Start hier!

Offre Solide

299 €
zonder commissie!


Start hier!

Offre Premium

649 €
zonder commissie!


Start hier!

Optie ‘ORIGINALE’
0,0 euro investering

Ons ‘OFFRE ORIGINALE’ is uniek in Frankrijk: U hoeft helemaal niks te investeren! Alléén als u verkoopt via Immogo, betaalt u 1% succesbonus. Uw advertentie krijgt drie online vertalingen en blijft staan tot uw huis verkocht is.
Verkoopt u via Immogo? Dan sturen wij u een rekening van 1% van de vraagprijs. Verkoopt u langs andere weg? Dan verwijderen wij uw advertentie en hoeft u verder niets te betalen.
Dan blijft Immogo dus GRATIS!

Optie ‘SOLIDE’ –
slechts €299

Bij het ‘OFFRE SOLIDE’ zet u zelf uw huis online en betaalt u eenmalig €299,- voor onbeperkte plaatsing tot aan de verkoop, inclusief drie vertalingen.
Zelfs als u via Immogo verkoopt, hoeft u verder niets te betalen. Dus ook géén commissie bij verkoop.

Optie ‘PREMIUM’ –
full service

Het ‘OFFRE PREMIUM’ komt neer op totale ontzorging. Wij bellen u op en helpen u bij het opstellen van een professionele verkoopadvertentie, inclusief foto-upload, tekstredactie en drie vertalingen. Plaatsing tot aan de verkoop, zonder commissie. Inclusief acht weken gratis plaatsing op onze homepage en in de zoekresultaten voor uw regio. Plus een maatwerk Facebook-campagne t.w.v. 100,- voor nóg meer bereik bij een geselecteerde doelgroep.

De advertenties in de pakketten ‘Originale’ en ‘Premium’ worden ook gepubliceerd op de volgende internationale portals:

Het Immogo Team

Lukt er iets niet? Hebt u vragen? Eduard en Gregor staan klaar om u verder te helpen met het online zetten van uw advertentie. U kunt ons altijd bellen of een mailtje sturen naar info@immogo.com.

Gregor Hakkenberg,
partner, Webmaster
Gregor woont al twintig jaar in de Zuid-Bourgogne. Hij heeft brede ervaring met het (ver)kopen van huizen in Frankrijk en werkt bovendien al ruim 30 jaar als freelance copywriter en reclamemaker.
Bel Gregor: +33 358 1962 26.

Eduard Damman,
partner, Account Manager
Voormalig advocaat Eduard woont afwisselend in Nederland en ZW-Frankrijk. Hij weet alles van de Franse huizenmarkt en kan u helpen bij het online zetten van uw advertentie.
Bel Eduard: +31 650 515 505.

Uw huis in frankrijk verkopen met foto’s

Wilt u uw franse huis op aantrekkelijke wijze in de etalage zetten? bij Immogo kunt u zo veel foto’s plaatsen als u maar wilt, zonder limiet. Zo kunt u alle positieve facetten van uw onroerend goed uitlichten. Maak een fraaie reportage van het interieur, de buitenkant, de tuin, het terrein en natuurlijk het uitzicht. Zo zorgt u dat de bezoekers van Immogo helemaal verliefd worden en uw huis in Frankrijk willen bezoeken en kopen.

NOOT: Bij het ‘Offre Premium’ helpen wij u bij het eventueel optimaliseren en online zetten van uw foto’s. Voor een nóg betere presentatie.

Uw huis in Frankrijk verkopen met woorden

Naast een fraaie visuele presentatie is natuurlijk ook een aantrekkelijke beschrijving van belang. U kunt het zo lang maken als u wilt, al is het vaak beter om wat gegevens achter de hand te houden en de foto’s hun werk te laten doen. Meld in ieder geval de belangrijkste kenmerken en voordelen van uw onroerend goed, de geografische ligging, de indeling van de woning(en), het terrein en andere nuttige informatie.

TIP! Schrijf uw beschrijving offline conform het sjabloon van alle Immogo-teksten (kopregel, introductie, interieur, terrein/tuin en technische info). Vervolgens kunt u tijdens het upload-proces deze onderdelen knippen en inplakken.

Bij het ‘OFFRE PREMIUM’ zal onze professionele tekstschrijver u bellen om u te helpen bij het schrijven van een perfecte verkooptekst. 

Uw huis in Frankrijk verkopen
in vier talen

U schrijft uw tekst in het Nederlands en uploadt hem bij Immogo. Na eindredactie zorgen wij voor beschrijvingen in het Frans, Engels en Duits.
Zo is uw aanbod dus duidelijk voor Engelstalige huizenzoekers uit het Verenigd Koninkrijk of de VS, voor Franstaligen in Frankrijk, België en Zwitserland en door Duits sprekende kopers uit Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland.  Dit alles op een site die prima te vinden is op buitenlandse zoekmachines als google.be en google.co.uk.

France-flag
Germany-flag
United-kingdom-flag
Netherlands-flag

WAT DE KLANTEN ZEGGEN…

Beste Gregor,

Dank voor het verwijderen van de verkoopadvertentie van ons vakantiehuis, en het tijdelijk bewaren van de gegevens.

Zoals afgesproken per telefoon wil ik graag nog even een toelichting geven op de verkoop. Zowel mijn vorige boerderij als deze woning hebben we snel kunnen verkopen via jullie site. Deze keer kwamen er in aantal minder geïnteresseerden op de advertentie af, maar binnen drie weken zat de uiteindelijke koper er al wel tussen! Jullie maken wat dat betreft beide keren een enorm (positief) verschil met de plaatselijke makelaar. Onze complimenten.

Mochten we besluiten ons cafeetje met woonhuis te willen verkopen dan nemen we weer contact op.

Dank voor de goede service, hartelijke groet,
Felix Sommerdijk en Hedwig van Herwaarden
(www.cafemerlette.com)

Beste heer Hakkenberg,

Afgelopen week hebben we zekerheid gekregen dat wij ons huis hebben verkocht!

De eerste belangstellende die via Immogo bij ons kwam (5 april) is ook de koper geworden. Half juni heeft hij het voorlopige koopcontract getekend maar door de koersval van de pond was er nog wat onzekerheid bij de financiering die gelukkig afgelopen week is weggenomen.
Via Immogo hebben wij in totaal 5 reacties gehad waarbij 4 serieuze. Daarvan hebben 3 het huis bezichtigd.
Al met al zijn wij heel tevreden over uw site en uw dienstverlening. Hartelijk dank daarvoor.
In onze kennissenkring in Frankrijk hebben we 5 stellen die het voornemen hebben om hun huis te verkopen en wij hebben Immogo bij hen aanbevolen. U kunt ons huis van uw site verwijderen, eventueel met mededeling “verkocht via Immogo”. Nogmaals hartelijk dank voor uw service en succes verder.

Met vriendelijke groet,
Henk de Rooy

Geachte heer Gregor Hakkenberg.
Alles is afgerond per 5 september jl, het huis is verkocht en het geld op de bank. Wat ons betreft kunt u de factuur sturen. Na ontvangst zullen wij met plezier de factuur voldoen. Omdat we door uw toedoen ruim 5000 kliks hebben gehad in ruim 2 jaar. En het aan blije Belgen hebben verkocht.
Onze buren in Frankrijk willen ook hun huis verkopen via Immogo. Hier hoort u nog van zeer binnenkort via onze voormalige buurman.
Hartelijke groeten
Jan M.

Beste Gregor,

En dan is de verkoop van Les Taillades Hautes een feit. Ik wil je ontzettend bedanken voor de hulp die jij ons verleend hebt bij de verkoop van ons dierbare domein. Door jou kennis en adviezen zijn we tot een reeële verkoopprijs gekomen. En daarna ging alles vanzelf en voorspoedig. Veel dank daarvoor.

We gaan op zoek naar een stukje grond in Pas de Calais.  hartelijke groeten, Hans Willemsen.

Hoewel wij ons huis in Frankrijk niet via Immogo verkocht hebben, vind ik het toch een goede mogelijkheid om tegen redelijke prijzen zelf je huis te promoten. Belangrijk dat huizen-zoekers snel op de site komen met enkele steekwoorden. Je kunt op immogo makkelijk en overzichtelijk per departement/regio zoeken. Ik heb nog een huis wat ik volgend jaar wil verkopen en dan zien we elkaar weer.

Geachte heer Hakkenberg,

Na 2 1/2 jaar is het ons eindelijk gelukt de moulin de Curdin te verkopen.  Ik heb veel gehad aan Uw website.  Eén koper die via Uw website contact zocht moest helaas afvallen toen het compromis getekend moest worden, omdat hun bank de vooraf gearrangeerde lening niet meer honoreerde vanwege slechte bedrijfsresultaten ten gevolge van Covid-19.

U kunt dus ons huis verwijderen van Uw website. Met vriendelijke groet en heel veel dank, Renger Bierema