Een tweede huis kopen in Frankrijk en van dit mooie land uw tweede thuis maken, het is een reële mogelijkheid. Daarom hopen we dat u zich niet laat weerhouden door complexe regels of een ondoorzichtige huizenmarkt. Met Immogo geven we tips zodat u van uw droom een doel kunt maken.

Naast tips biedt Immogo ook de gratis zoekfunctie. Zo komt u eenvoudig in contact met particuliere huiseigenaren die graag hun Franse huis willen verkopen. Sorteren, kijken, klikken en rechtstreeks contact opnemen, zo simpel is het.

Tweede huis kopen in Frankrijk met een makelaar

Waar begint de zoektocht naar een tweede huis in Frankrijk? Dat is de eerste vraag waar u tegenaan loopt. Natuurlijk zijn de Franse makelaars u graag van dienst, maar zij worden niet voor niets in bijna de helft van de huizenverkoop buitenspel gelaten. De commissie die ze vragen is met percentages variërend van 5 tot 9% fors te noemen. Dat laat u als koper weinig onderhandelingsruimte. Mocht u toch graag een makelaar in de arm willen nemen, lees dan hier waar u op moet letten.

Service tweede huis kopen in Frankrijk

In regionale blaadjes zijn regelmatig advertenties te vinden van eigenaren die hun huis particulier willen verkopen. Let op termen als: “part. à part.”, “agences s’abstenir” of advertenties met alleen een telefoonnummer. Als u de zoektocht liever online houdt, dan is Immogo een goed startpunt. Het huizenaanbod in onze zoekmachine is 100% van particulieren. Door het invullen van criteria kunt u bovendien eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Ook makkelijk is het om u te registreren als huizenzoeker. U geeft in dat geval uw criteria door en wordt vervolgens via de mail op de hoogte gekomen als een nieuw huis voldoet aan uw eisen.

Meer informatie over een tweede huis kopen in Frankrijk of vragen over Immogo? Neem contact met ons op.