Word Immogo-ambassadeur en maak kans op honderden euro’s commissie!

Ken je iemand die zijn huis in Frankrijk wil verkopen? Introduceer hem bij Immogo en maak kans op honderden euro’s commissie.

Iedereen die langere tijd in Frankrijk woont, kent wel mensen die hun huis willen verkopen. Engelse pensionado’s, Nederlandse vrienden of gewoon Franse buren, vrienden of kennissen. Wij willen al deze verkopers graag helpen om een internationaal publiek te bereiken. Daarom zijn wij op zoek naar ambassadeurs. Als jij iemand aanbrengt die succes heeft via Immogo, bieden wij je een flinke commissie! Hoe meer mensen je voor ons vindt, des te meer kans op succes!

Waarom Immogo?

Immogo is dé site voor de verkoop van huizen in Frankrijk aan een internationaal publiek. Immogo biedt zeer complete presentaties met uitgebreide beschrijvingen in vier talen en een onbeperkt aantal foto’s. Belangrijk is ook dat bij ons alleen particulieren adverteren. Dit houdt het aanbod exclusief. Als koper en verkoper zich via onze site vinden, betalen ze geen makelaarsprovisie. Dat scheelt al gauw 6% in de kosten.

Heldere kostenstructuur

Verkopers betalen slechts €149 bij plaatsing. Van dit bedrag betalen wij eerst de professionele vertalingen. Het restbedrag investeren we geheel in externe promotie, onder meer via Google Adwords. Onze winst komt uit de succesbonus van 1%. Dit hoeft de verkoper alléén te betalen als hij de uiteindelijke koper via Immogo vindt. Van dit bedrag ontvang jij als ambassadeur dus 20%.

Wat kun je verdienen?

Wat je verdient, hangt af van de prijs van het huis. Bij succesvolle verkoop van een huis van €100.000 verdienen wij €1000 commissie. Jij krijgt daarvan €200. Hoe duurder het huis, hoe interessanter het wordt. Een huis van 5 ton levert jou bij succes al 1.000 euro op!

Hoe meer huizen, hoe meer kans

We kunnen ons voorstellen dat je de ‘huizenjacht’ als een soort sport gaat zien en probeert zo veel mogelijk mensen te introduceren bij Immogo. Eventueel kun je de verkopers helpen met het maken van foto’s, het opstellen van een goede beschrijving en het uploaden van de advertentie. Zo draag je ook bij aan de kwaliteit van de presentatie, en dus aan een succesvolle verkoop.

Hoe werkt het?

Heb je iemand gevonden die op Immogo wil adverteren? Claim dan deze verkoper bij ons door een mailtje te sturen met zijn naam en mailadres. Dan weten wij dat hij via jou kwam. Ten tweede vraag je de verkoper of deze jouw naam onder de beschrijving van zijn huis wil zetten (‘Via Pietje Puk’). Dit kunnen wij dan verwerken in onze online administratie, zodat er niks mis kan gaan. Bij elke verkoop controleren wij of er een ‘Ambassadeur’ betrokken was, zodat wij de commissie kunnen uitkeren.

Blijf betrokken!

Als je de verkoper helpt bij het online zetten van zijn aanbod, kun je natuurlijk zelf je naam er bij zetten. Je kunt daarna regelmatig contact opnemen met de verkoper en vragen hoe het gaat, of er al reacties zijn en of alles nog wel klopt. Let vooral scherp op eventuele prijsdalingen. Mensen beginnen vaak te hoog en de prijs is op Immogo makkelijk aan te passen.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment