Verhuizen naar Frankrijk – elektriciteit, gas, internet, mobiele telefoon, bank en verzekeringen

Verhuizen naar Frankrijk is heel leuk, maar ook een beetje een gedoe. Zeker als het gaat om het organiseren van alle abonnementen. Welke provider biedt de beste diensten als het gaat om breedband internet? Wat is de mobiele dekking van de verschillende telefoonmaatschappijen bij jou in de buurt? Hoe kun je een goedkoop abonnement afsluiten bij de elektriciteits- en gasbedrijven? Wat is de beste Franse bank en welke verzekeringen heb je echt nodig? En, met al die contracten en abonnementen… welke bedrijven bieden de beste deals?

ENERGIE- EN COMMUNICATIECONTRACTEN FRANKRIJK

Al deze vragen zijn al moeilijk genoeg te beantwoorden in je eigen land. Laat staan in Frankrijk, waar het engels van de dienstverleners ongeveer even goed is als jouw frans. En zelfs als je het vrij goed beheerst, moet je het toch hebben over onderwerpen die zelden aan bod komen tijdens een apéro met de buren. Dus, hoe krijg je het voor elkaar? Nou, eigenlijk hoef jij dat helemaal niet te doen, want Selectra kan het voor je regelen, en de allerbeste energie, communicatie en financiële contracten in Frankrijk vinden – in kwaliteit EN prijs – zonder extra kosten voor jou.

WAT KOST HET OM DE BESTE FRANSE CONTRACTEN TE KRIJGEN?

Zoals ik net heb uitgelegd… niets! Selectra krijgt een kleine commissie van de providers voor elke klant die zij inschrijven. En omdat ze voor zo veel klanten werken, verdienen ze een behoorlijk inkomen. De service van Selectra is puur bedoeld om je leven gemakkelijker te maken als je je in Frankrijk gaat vestigen. Je kunt het aan Selectra overlaten om de allerbeste aanbiedingen voor je te vinden, waarbij al jouw persoonlijke voorkeuren en wensen worden meegenomen in de selectie van de aanbieders.

DE JUISTE INFORMATIE VINDEN VOORDAT U ZICH INSCHRIJFT

Nadat je op deze link naar het Selectra inschrijfformulier hebt geklikt, zal Selectra je om een aantal gegevens vragen. Zij vragen je jouw volledige naam in te vullen, het adres van de woning in Frankrijk, de identificatienummers die je op je gas- en elektriciteitsmeters vindt (of op oude facturen die de vroegere bewoners je kunnen geven) en indien mogelijk ook de naam van de vroegere bewoners. Gewoon om er zeker van te zijn dat de abonnementen op het juiste adres worden aangesloten. Overigens is Selectra een Engels bedrijf, dat nog geen Nederlandse site heeft. Maar waar hebben wij Nederlanders geen probleem mee toch?

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment