Een huis verkopen zonder makelaar wordt steeds populairder. In Nederland zijn er al diverse mogelijkheden om zelf uw huis onder de aandacht bij potentiële kopers te brengen. Ook in omringende landen wordt zeker niet altijd een makelaar ingeschakeld. De reden hiervoor is simpel: u kunt het zelf én u bespaart op de makelaarskosten. Dat zorgt voor extra onderhandelingsruimte die voor u en de kopende partij goed uitpakt.

Immogo is een online platform waar potentiële kopers in contact kunnen komen met particuliere eigenaren van onroerend goed. Vooral voor (ver)kopers van Frans vastgoed is Immogo een handig instrument.

Huis verkopen zonder makelaar in Frankrijk

Zeker in Frankrijk is een huis verkopen zonder makelaar een aantrekkelijke optie. Deze rekent namelijk 4 tot 10% van de verkoopprijs als commissie. Toegegeven, u zult er zelf wel wat meer energie in moeten steken. Maar zeker met zulke bedragen is het al snel de moeite waard. Bekijk het stappenplan voor een succesvolle verkoop.

Huis verkopen zonder makelaar, met Immogo

Als particulier kunt u een advertentie aanmaken op Immogo. U krijgt ruimschoots de gelegenheid om uw bezit perfect te presenteren met foto’s en beschrijving. Een koper kan deze advertentie vervolgens eenvoudig vinden via onze zoekmachine. Het platform is meertalig en ook aan de vindbaarheid in Google wordt veel aandacht besteed. Lees meer over hoe Immogo kopers en verkopers met elkaar in contact brengt.

Mixvorm: Immogo en makelaar

Kiest u voor een presentatie op Immogo, maar doet u ook een beroep op een Franse makelaar voor bijvoorbeeld de bezichtigingen? Maak dan goede prijsafspraken. Als een koper u via Immogo vindt en dat leidt tot een koopovereenkomst, betaalt u ons 1%. Het zou zonde zijn als de makelaar ook de volle commissie vraagt. Het is ons streven dat u voordeliger uit bent, niet duurder. Lees daarom het artikel over verkopen via Immogo als u ook een makelaar in de arm neemt. Uw huis verkopen zonder makelaar en zelf de bezichtigingen doen is sowieso goedkoper.