Immogo is ‘Betaal Wat U Wilt’. Maar hoeveel moet ik dan betalen?

glazen vaas met geld munten en biljetten, symbool voor pay what you want of fooienpotVoor alle duidelijkheid… u moet helemaal niets. Het hele idee van ‘pay what you want’ is dat u uw betaling laat afhangen van de kwaliteit van mijn dienstverlening. Ik probeer een mooie presentatie van uw huis te maken. Met vertalingen in het Frans, Engels en Duits, om uw kansen op verkoop te verbeteren. Verder probeer ik proactief te zijn in mijn dienstverlening. Verbeter uw tekst, vraag om meer foto’s, en plaats uw advertentie door op de sociale media. Immogo heeft een eigen Facebook pagina en ik heb ook een groep aangemaakt genaamd ‘Huizen te koop zonder makelaar’, met meer dan 4000 volgers. Actieve huizenbzoekers, die elk nieuw huis te zien krijgen zodra ik het toevoeg op de site.

Actieve reactie-filtering
Een andere nuttige dienst is het uitwieden van ‘nepklanten’. Het is u misschien opgevallen dat als je online adverteert, je reacties krijgt van mensen die hulp willen bij het verschepen van 5 miljoen dollar aan goudstaven uit Irak, of ‘investeerders’ die een interessante transactie in contanten voorstellen in een hotel in Rome. Om nog maar te zwijgen van de makelaars die uw onroerend goed óók wel willen verkopen, al is de site nóg zo duidelijk alleen voor particuliere verkopers. Als informatieaanvragen binnenkomen, doe ik een actieve screening. Alles wat er verdacht uitziet, stuur ik niet door. Nepkopers of vastgoedmakelaars komen op een zwarte lijst. Natuurlijk kan ik ze er niet allemaal uitvissen, maar over het algemeen biedt Immogo een relatief probleemloze online reclame-ervaring.

Altijd beschikbaar voor vragen
Als u ooit een vraag heeft over Immogo, of meer in het algemeen over de onroerend goed markt of het verkoopproces in Frankrijk, ben ik altijd beschikbaar om te helpen. Stuur me gewoon een e-mail of bel me op. Ik ben hier om u de best denkbare service te bieden, en om te bewijzen dat Immogo een passend tarief waard is.

Wanneer betaalt u?
Nogmaals, het is geheel uw keuze. Sommige mensen doen een donatie zodra hun huis online staat en ze blij zijn met hun advertentie in vier talen. Anderen wachten even, om te zien of Immogo daadwerkelijk clicks genereert, of beter… informatieaanvragen van potentiële kopers. En sommige mensen betalen helemaal aan het eind van hun Immogo-ervaring, als ze hun huis verkocht hebben en mij vragen om de advertentie te verwijderen en hun account te sluiten.

U evalueert de dienst, u beslist wat te betalen.
Uiteindelijk is het beste resultaat dat ik kan bereiken natuurlijk: een particuliere koper vinden voor uw huis. De ‘Agences Immobilières’ vragen meestal zo’n 6% commissie op een verkoop. Als u particulier verkoopt, bespaart u duizenden euro’s op de transactie. Toch is er geen verplichting om mij te betalen. Maar natuurlijk stel ik het erg op prijs als u mij een bonus wilt geven bij een succesvolle verkoop. Ik ben al erg blij met 10 of 20% van het geld dat u bespaart. Maar hoe dan ook… ik controleer niet aan wie u hebt verkocht, we hebben geen contract met een commissie. U betaalt als u wilt en wat u wilt.

En bedenk dat u met elke betaling Immogo helpt groeien en de greep van de makelaars op de Franse onroerend goed markt losser maakt.

Mijn huis in Frankrijk verkopen – Pay What You Want

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment