Een huis verkopen in Frankrijk kan een heel gedoe lijken. De Franse huizenmarkt is namelijk een stuk onoverzichtelijker dan de Nederlandse. Wellicht bent u ook wat minder bekend met de Franse wetten en regels voor huizenverkoop. Het kan dan lastig zijn om te bepalen waar u begint.

Speciaal voor mensen die vastgoed willen verkopen in Frankrijk heeft Immogo tips en mogelijkheden om hun onroerend goed onder de aandacht te brengen.

Verkopen in Frankrijk via makelaar

Net als in Nederland kunt u bij de verkoop van onroerend goed in Frankrijk een beroep doen op de makelaar. Het grote nadeel hiervan is de fikse commissie die in rekening gebracht wordt. Deze kan oplopen tot wel 10% van de verkoopprijs. Een andere optie is daarom zelf uw onroerend goed verkopen in Frankrijk.

Met Immogo verkopen in Frankrijk

Immogo is een hulpmiddel om uw huis of ander vastgoedobject te verkopen in Frankrijk. Op deze internationale huizensite kunt u uw aanbod onder de aandacht brengen bij een groot publiek. Door een beschrijving en foto’s geeft u een goed beeld van uw huis, kasteel, camping of ander onroerend goed. Potentiële kopers kunnen deze miniwebsite vervolgens eenvoudig vinden door in de zoekmachine te filteren op hun wensenpakket. Zo helpen we u bij het verkopen in Frankrijk.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over Immogo? Neem contact met ons op.